neděle 22. února 2009

Drum Affection - SETY - 2nd Anniversary

TISKOVÁ ZPRÁVA - DRUM AFFECTION

BRISTOLSKÁ ČÁST RAM RECORDINGS VYSTOUPÍ 28. ÚNORA V PRAZE!

Sety.cz pro Vás při příležitosti svých druhých narozenin s týmem Drum Affection připravili další díl drum'n'bassové party. Představí se nejen talentovaní DJs ale i MC z Anglie. A kdo že navštíví Českou republiku? Dnes již tolik populární vydavatelství jako RAM rec. a Frequency zastoupí Xample a Lomax.

Xample je mladý talent, kterého si pod svá křídla vzal Andy C. Nejdříve vydal pár svých tracků u Frequency. Poté následovalo vydání "Heaven and Hell". Tento povedený track najdete na Dimension EP nebo jej můžete slyšet v setu Andyho C "Nightlife 3". Velký úspěch měla i skladba "Lowndown", kterou jste mohli slyšet na „Radio One“ a tím jeho popularita vzrostla ještě více.

Lomax není na scéně žádným nováčkem. Na začátku své kariéry vydal s Hold Tight hned několik tracků (například "Dirty Habits" a "925"), které si oblíbily takové hvězdy jako J Majik. Ten také zařadil jeho tvorbu do svého setu „Fabric live“. I Andymu C se zalíbila jeho produkce na tolik, že ji můžete slyšet například v setu „Nightlife“. Další spolupráce s producenty jako Kubiks nebo Bcee umožnila vydání společné produkce na Fokuz, Liquid V Recordings, Spearhead. Následovala spolupráce s Xamplem a releasy na RAM rec..

A jak se říká "Nakonec to nejlepší!". Nezbývá než představit MC AYAH. Její nádherný hlas je spojen s labely jako BreakBeat Kaos, Hospital či C.I.A.. Nazpívala nespočetně tracků s producenty, kterými byl například Baron, Marky či Total Science.

Z domácích DJs se představí Katcha, P.no, Sweg, Skuban, Sayuz a Zwooky. O projekci se postarají Táborští chlapci Menurak & Efiks. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketstream (Ticketstream) za 75 Kč (plus poplatky). Cena lístku na místě bude 150 Kč. Přijďte společně s námi i vy oslavit druhé narozeniny našeho (vašeho) oblíbeného serveru 28.02.2009 do Retro Music Hall.


Žádné komentáře: