neděle 25. ledna 2009

BEAT HOUSE coming soon!!!

My za Vámi přicházíme s nabídkou kvalitní muziky. Štípání Beathouseu! Poloha mléka a vody! Doufáme, že dlouhé hodiny domácí přípravy nebudou k ničemu.

Pár chytrých hlav se sejde 30.1. v táborské Hospodě Na Vyhlídce. Vystoupí celá parta táborských mániček, a ačkoliv není čas lámat si hlavu kdo je kdo, jsou to jmenovitě tito muži s koženými brašnami na zádech, soudruzi Error, Bitbob, Boycotlettes, Australopytekus & MC Papariot, Frenk a Jay LeClaire a tito nabídnou pestrý repertoár všemožných hudebních stylů, ze kterých by si jen opravdový hudební diletant nevybral. Bude to opravdu různorodé. Pro škatulkáře vzpomeňme, že se vyskytnou všemožné odnože houseu, breakbeatu, elektra, tekkna, drumandbassu, junglu a kdo ví čeho ještě. Za zmínku stojí i strůjci veselých obrázků. O promítačku a paprskomet se vší silou postarají brašule Menurak a Gagarinův bratr Efiks.

Věříme, že tahle pestrá směs stmelí všechny přilehlé večírkomilce, i třeba díky retro vyjímečnosti výběru místa konání. Hospoda Na Vyhlídce už pár mejdanů pamatuje, ale už to taky je nějakej ten pátek. Pokusme se tedy oživit tu atmosféru let minulých a pojďme se družit! Bude to vzrůšo! Vlezné činí 79 káčé, po předložení stranické průkazky sleva možná. Bony neberem!fv Heslo zní: “S Beathousem nikdy nebo na vždy!“ v pátek 30.1.2009 v Hospodě Na Vyhlídce – Tábor!!!


info: BASSRANGERS.CZ

Žádné komentáře: